Monday, March 19

don't worry, i'm okay. yes, i'm okay.

People think I'm strong.
For the struggles I've had.
Problems I've encountered.
And pains I've left.
But they're absolutely wrong.
Because I have a weak heart.
But behind me is a strong God.
Alhamdulillah. Thanks dear Allah :')

Credit to my Intej Junior :')

Sometimes in life, you find a special friend. Someone who changes your life just by being part of it. Someone who makes you laugh until you can't stop. Someone who makes you believe that there really is good in the world. Someone who convinces you that there really is an unlocked door just waiting for you to open it. This is forever friendship. When you're down and the world seems dark and empty, your forever friend lifts you up in spirit and makes that dark and empty world suddenly seem bright and full. Your forever friend gets you through the hard times, the sad times an dthe confused times. If you turn and walk away, your forever friend follows. If you lose your way, your forever friend guides you and cheers you on. Your forever friend hold your hand and tells you that everything is going to be okay. And if you find such a friend, you feel happy and complete because you need not worry. You have a forever friend, and forever has no end :')

Yup. She makes me smile. She cheer me up. Thanks awak. Sayang awak sampai sorga! Dia beri saya cokelat itu dan dia kata, "Hati ini lembut macam cokelat ni. Sungguh, hati takkan pernah kuat, jika kita tidak kembali kepada Sang Pencipta Hati." ^_^ That's true. Very true. Crying in sujud, feeling like nothing else exists between you and Allah. Insha - Allah. Insha - Allah.

I'm okay guys.
Yes. Pretend?
Nope, I guess so.
Alhamdulillah.
Be strong, Farhana!

Anyone can make you smile or cry. But it takes someone special to make you smile. When you already have tears in your eyes.

* * *

Lepas meet - ing tadi, aku rasa okay sikit. Alhamdulillah. Masih ada yang memahami. Menenangkan jiwa yang terseksa. Humm. Entah. Axtually, aku tak terasa beban pun dengan segala program gini just that, mungkin aku banyak berfikir sejak dua menjak ni. And maybe salah satu salah aku, aku bangun subuh lambat tadi so that semua benda yang aku buat tergendala. Betul lah orang cakap, segala apa aktiviti yang kita lakukan sepanjang hari, akan start dari Subuh kita. Kalau Subuh pun dah wenggg, apatah lagi yang lain - lain. Serabut! Serabut bak ang! Aku dah rasa. So, jom Islah Nafsak! :)


Dua kali Allah tegaskan.
Dua kali ayat chenta - Nya berbisik.
Mengapa mahu ragu lagi?
Percaya lah pada janji - Nya.

Diriwayatkan daripada Abu Hurairah r.a katanya, Rasulullah s.a.w bersabda : "Orang mukmin sama ada lelaki ataupun perempuan akan sentiasa diuji oleh Allah SWT sama ada dirinya, anaknya ataupun hartanya sehinggalah dia menghadap Allah SWT tanpa dia membawa dosa sedikitpun." (HR Imam Tirmizi)

Sehinggalah dia datang menghadap Allah tanpa ada dosa sedikit pun.
Betapa Allah sangat sayang. ^_^

Kemurungan.
Kematian.
Kebahagiaan.

Itu semua di tangan Dia.
Ketenangan itu terasa jika diri ini sedar akan fitrahnya dia :)
Semoga, semoga, semoga kau kembali wahai diri. Aku pohon.

Jangan risau. Aku okay. Aku bersama Dia dan dia :')

PS. What a hectic day come across. Pray for me.
PPS. Aku seperti tidak biasa dengan semua ini. Mengapakah? Faktor usia kah? Sudah lah. Alasan.
PPPS. Esok dah start program 'You Are What You Eat'. Semoga segala yang dirancang dapat dilaksanakan sebaiknya. Ya Allah Ya Rahman, Yusahhil! >_< Insha - Allah.

I learn to be grateful for every person in my life, from every opportunities that come my way and from every smile that I come across with. Thanks for giving me this. I really appreciate it!
- farhanaselamat -

No comments: