Wednesday, May 30

bachelor of finance.




Tercari - cari siapakah gerangan warga Washington ini. Ahah.
Yang peliknya, depa paham ke apa yang aku dok bebel kat sini?
*Wondering*


Oo emm jie!
Timetable for degree sudah ke udara dan. Err.
Kenapa ada class hari jumaat? Kfine.
Kenapa everyday class start pukul 8 pagi? Kfine.

*Nangis laju - laju* T_T

Eheh.
Apakah ujian sekecil ini sudah mahu menyerah?

Btw, 'ujian' ke?
It's rezeki la Farhana. Have faith :')

Kak Elisa kata, "Takpa, pagi pagi murah rezeki." :)
Kak Tikah kata, "Takpa, practice timing office dari sekarang."

*Yeah* ^_^

Semangat itu sudah kembali dan harus di - increase - kan lagi. Oyeah.
Kaki mula ringan untuk menapak ke Bangunan AB dari Desasiswa Ilmiah, tetapi alahai.
Kenapa lecturer tak masuk - masuk class? :(
Agak sedih di situ. Takpa takpa. Semangat masih ada.

PS. Btw, tadi Alia Saad tweet gambar buku Malaysian Studies. Tetiba rasa macam cuak lak >.< Sebab aku ingat, masa sekolah je aku akan bertemu dengan Sejarah, tapi..


Pray for me. I want the best!
- farhanaselamat -

3 comments:

~ Pelaut Rabbani ~ said...

Salam kunjungan maya dri Lautan Rabbani.
Singgah berteduh di sini. :)

ciksengeh :D said...

all best dear ! toksoh cuak2 .. demo buleh punyo buat .. Dia ada sentiasa tlg kita kan ^^

farhana | selamat said...

@pelaut rabbani.
shukran for dropping :)

@ciksengeh.
thank you sahabat kerana sentiasa bersama. ukhuwah fillah! ^_^