Friday, January 11, 2013

fight for the best!

Bismillah.
Assalamualaikum wbt :)

Hiyaaa ~ Mood meng - update kembali lagi setelah beberapa hari dikekang nafsu tersebut. Ahah. Oh ya, sebenarnya, Final Exam belum tamat lagi. Masih ada 1 lagi payperrr yang perlu di settle kan Isnin ni. Hoho. Mohon Statistics be nice nanti! Jiwa dah meronta nak balik ni. >.< 2 days and counting ~ So how's your Exam, Farhana? Erm erm. So far so good. Alhamdulillah :) Insha Allah saya tahu saya dah buat semampu saya dan apa pun biarkan semuanya di tangan Allah. Moga moga ada hikmahnya atas setiap apa yang berlaku Insha Allah :)

Okay, takda benda pun yang nak dicoretkan sebenarnya. Sekadar ingin mencelah dan mohon kalian doakan yang terbaik untuk saya dan rakan - rakan yang lain. Semoga terus kuat untuk berusaha, jangan lemah, jangan mudah putus asa. Dekatkan diri dengan Dia. Insha Allah, Dia sentiasa ada untuk bantu kita.

Allah ~
Tolong hapuskan rasa ini.
Adakah aku tersilap langkah?
Bimbinglah aku :'(

Fighting! >.<

Currently, listing the activities that I wanna do during this sem break. Hewhew.
Tak salah kan kalau memandang ke hadapan lebih awal? :P
Bear in your mind that your Final Exam is not over yet, Farhana! >.<

Pray for us :)
Ilal liqa' ma'as salamah.
- farhanaselamat -

No comments: