Friday, March 29, 2013

ganbatte kudasai.

Bismillah.
Salam and hi :)

Attention!
Attention!

Alhamdulillah! I'm officially finished my 1st Year Degree session. ^_^v

Seronok!
Sebab rasa macam sekejap je lagi nak habis study. >.<
4 long sem + 1 short sem + 3 months internship = GRADUATE!
Waaaaaa ~ Excitednye nak habis! ^_^

Okay. Behave Farhana! Behave. :P
InshaAllah. Seperti apa yang telah aku hitung kira.
Hujung tahun depan, adalah semester terakhirku.

Seriously. Agak tak percaya sebenarnya!
Tapi itulah kenyataan yang aku harus tempuhi.
Dah tak banyak masa dah untuk aku ber - 'sandiwara' di sini.
Ahhh. Banyaknya misi yang belum selesai lagi! T_T

"Live the moment. Cherish the present. Anticipate the future. Frame the yesteryear."
(Hlovate, Contengan Jalanan)

InshaAllah!
InshaAllah!

Masih ada waktu.
Masa yang tersisa pasti takkan ku biarkan ia berlalu tanpa sesuatu.
Allahu Allah, berilah kekuatan! Ganbatte Farhana! (Y)

"Tanggungjawab melebihi masa yang kita ada!"


Amin!
Alright, back to reality :)
Alhamdulillah! Thanks Unitenggg sebab julung - julung kalinya bagi cuti 2 bulan kepada kami. Hoho.
Terasa sangat panjang pulak cuti kali ni. Almaklumlah, orang tak biasa cuti panjang - panjang kononnya. Ceh!
InshaAllah. Sedang cuba untuk tidak membazirkan setiap saat yang ada.
Sedang cuba untuk penuhi hari - hari yang ada dengan event - event yang osem.
Hopefully, kalau ada sesiapa nak ajak teman pi event mana - mana, boleh roger terus okay? :P

Okay. Sekian sahaja coretan untuk kali ini.
Untuk sahabat Uniten ku yang sedang bercuti, Fi Hifzillah!
Will be missing uollz in this 2 months period :')
Selamat memanfaatkan masa! Wassalam. ^_^♥

PS. Doakan kami dapat buat yang terbaik untuk presentation CSR rabu depan.
PPS. Agak confuse di sini. Apa ejaan sebenar untuk perkataan ni? Ganbatte? Gambatte? Ganbarre? Ahah. Mohon pencerahan dari pakar bahasa jepun. :P

Ayuh sempurnakan 10 muwassofat tarbiyyah!
- farhanaselamat -

2 comments: