Friday, April 12, 2013

zon selesa.

Oh ya. Saya terbaca ini.

* * *

Ha-ana-za : Along tengok angah ni score semacam je Medic. Result asyik 90, 98, 100! Senang ke Medic ni?

Angah : Ha'ah, angah rasa senang la pula dunia Medic ni. Dulu orang cakap bukan main susah lagi. Amacam terer tak angah? Bangga tak? Puji laa, puji laa.

Ha-ana-za : Bangga apanya?! Buat malu along aje. Macam ni ke result seorang daeiyah? Macam tak buat dakwah je nampak gayanya. Angah bawa berapa usrah sekarang ni?

Angah : Er? Satu je.

Ha-ana-za : Sebegitu banyak akhawat, angah bawa 1 usrah je? Jangan jadi penjual ikan ya angah.

Angah : Ye la, ye la. Tak payah la sindir angah lagi.

Ha-ana-za : Lepas ni along nak angah bawa 3 usrah! Pointer tu kasi kurang sikit. Tak nampak macam berdakwah pun. Tambah ria' je apa gunanya.

Angah : Ye la, ye la.

* * *

*Headshot*
Terima kasih atas ingatan ini. T_T

Berada di zon selesa amat menakutkan!
- farhanaselamat -

No comments: