Tuesday, December 9

rindu.

Mungkin ini fitrah manusia.
Merindui sesuatu yang telah tiada.
Sepertimana aku di kala ini.
Rindu nak meeting sampai lewat malam.
Rindu nak conduct program, jaga p.a system.
Rindu nak makan borak sesama lepas meeting.
Rindu nak spill macam macam yang tak puas hati.

Semua itu dulu.
Perasaan dan semangat yang menggila.
Tak kenal erti penat lelah.
Dengan masa yang terhad sesangat.
Walaupun tahu diri dah tak larat.
Akhirnya aku jugak yang stress sendiri.
Tapi itu yang buat aku bahagia sebenarnya.
Entah, aku pun tak faham.
Itu lah nikmat. :)

Hari ni.
Terubat juga kerinduan tu.
Mungkin, muktamar ni lah program terakhir untukku.
Buat kerja kerja s/u and part time p&p.
My faveret exco yang apply time interview tapi tak pernah dapat.
Alahai.. kenangan!

Okay Fann.
Selamat membuat poster.
Selamat mengedit video.
Selamat menaip sijil.
Hoyeah!

Demi Muktamar yang terakhir kalinya.

No comments: