Tuesday, January 13, 2015

alkisah fyp.

Alhamdulillah.
Baru pertama kali aku terasa effort yang dicurahkan terhadap FYP dihargai.
Huaaa bombastic sangat!

Alhamdulillah.
Terasa puas berhempas pulas untuk FYP.
Terasa puas bila supervisor happy dengan hasil yang diberi.
Huaaa nak nangis! >.<

Sebenarnya, aku seringkali rasa terkebelakang.
Mungkin sebab aku selalu submit kerja agak lambat dari Dereon, partner FYP ku.
Tapi nak buat camane, aku harus akui akan kelemahan diriku yang agak lambat ni.
Dan Dereon sememangnya sangat rajin dan sentiasa mendahului bab bab menyiapkan kerja.
Wa respect sama lu! Thank you sebab selalu tolong aku. ^_^

Dan akhirnya, presentation FYP yang sepatutnya pada Jumaat ini ditangguh pada 30hb.
Tak tahu nak happy ke nak sedih. Hiks.
Happy la jugak sebab ada banyak masa lagi untuk aku prepare. Tapi..
Sedih la jugak sebab agak lambat tarikh nak present tu dan dekat pulak dengan Final Exam.

Takpelah kann. InshaAllah ada lah hikmahnya tu. :)

Okay, nak cerita tu je.
Happy sebab dapat happy kan supervisor buat pertama kalinya.
Lolsss! ^_^

No comments: